Kultur & nöje

Alla elva klara för ”Så mycket bättre”

TextChrister Bjöhle FotoPressbilder TV4 Publicerad

Dela på FacebookDela på Twitter

Överst från vänster: Dregen, Simon Superti, Kerstin Ljungström, Andreas Lundstedt, Peo Thyrén och Sophie Zelmani. Nederst från vänster: Seinabo Sey, Arja Saijonmaa, Louise Lennartsson, Per Persson och Alba August.

Foto Magnus Ragnvid (Lundstedt), Rikard L Eriksson (Thyrén), Christina Ottosson Öygarden (Zelmani), Margan Nerman (Lennartsson), Johan Bergmark (Persson) & Christa Murley (August) Alla foton är pressbilder från TV4. 

.

Nu är hela startfältet klart för årets säsong av ”Så mycket bättre”. 

Elva artister blir det som deltar i inspelningarna i Burgsvik i sommar.  

Den senaste tiden har TV4 pö om pö släppt artisterna som är klara för kanalens långkörare ”Så mycket bättre”, där kända artister tolkar varandras låtar och som spelas in på pensionat Grå Gåsen i Burgsvik.

I morse släpptes det elfte namnet, och med det meddelar TV4 att alla årets artister är presenterade. Dessa är: Andreas Lundstedt, Peo Thyrén, Seinabo Sey, Simon Superti, Alba August, Arja Saijonmaa, Louise Lennartsson, Dregen, Per Persson, Sophie Zelmani och Kerstin Ljungström.

Som Horisont berättat tidigare är det också klart att Gotlands-taxichaffisen Håkan Mundoman, som Horisont porträtterade i nr 72 (vintern-våren 2024), kommer att köra och intervjua artisterna även denna säsong.

”Så mycket bättre” spelas in på Gotland i sommar och sänds i TV4 i höst.

— — —

Läs mer:

Fem artister – och chauffören – klara för ”Så mycket bättre” (Horisont, 7 maj 2024)

”Jag tar aldrig selfies med artisterna – de får ta selfies med mig” (Horisont nr 72, vinter-vår 2024)

Annons

Horisont magasin

Gotlands nyhetsmagasin

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: Nyhetsmagasinet Horisont/ H Press AB
Gotlands Kulturrum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2024