Annonsera i Horisont


Nyhetsmagasinet Horisont har hög trovärdighet, högt anseende och lång läsning. Magasinet fokuserar på fördjupande och grävande journalistik, bildreportage och personporträtt, alltid med Gotland och gotlänningar som utgångspunkt.

Annonserna i Horisont omges av ett väl genomarbetat redaktionellt material och trycks på ett papper av hög kvalitet; 90 grams kvalitetspapper i inlagan och 180 gram i omslaget, vilket ger bra färgåtergivning och skarpa konturer.

Horisont kommer ut med sex nummer per år. Läsarna endera prenumererar på tidningen eller köper lösnummer hos någon av våra över 30 återförsäljare. Eftersom det är ett magasin för långläsning ägnas varje nummer mycket tid av läsaren vilket även ger annonserna en lång exponeringstid.

Horisont görs av gotländska journalister och har all sin verksamhet på Gotland. Magasinet och dess moderbolag H Press AB ägs av journalisterna själva och ingår inte i någon koncern eller dylikt.


Priser

Horisont erbjuder flera olika format för annonsering: uppslag, helsidor, halvsidor, kvartssidor och åttondelssidor, vid alltifrån enstaka införanden till i årets alla nummer.

För fullständig prislista och detaljerad information, ladda ner vår aktuella annonsinfo som pdf genom att KLICKA HÄR!

Horisont magasin

Gotlands nyhetsmagasin

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: H Press AB
Kulturum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2023