Om Horisont

Horisont är ett gotländskt nyhetsmagasin som kommer ut sex gånger om året. Horisont fokuserar på undersökande journalistik, fördjupande artiklar, bildreportage och personporträtt, alltid med Gotland och gotlänningar som utgångspunkt. Horisont strävar efter en journalistik som belyser nyanserna mellan svart och vitt, som sätter in lokala skeenden i ett större sammanhang och som låter alla parter komma till tals och tala till punkt.

Horisont är helt oberoende av politiska eller andra intressen. Magasinet ges ut av moderbolaget H Press AB. Det första numret av Horisont kom ut i slutet av mars 2014.

 

Horisont kostar 599 kronor för ett år. Du får då sex nummer direkt hem i brevlådan – och du stöttar vår satsning på fördjupande lokaljournalistik i magasinsform, den enda i sitt slag i hela landet. Du kan också teckna en löpande pappersprenumeration för 69 kronor i månaden, eller en löpande digital prenumeration för 49 kronor i månaden.

Klicka här för att teckna en prenumeration!

Vi hoppas ni reagerar, tycker, tänker – och hör av er till oss! Inte minst skickar in tips om vad ni vill att vi ska fördjupa oss i och skriva om.

Horisont magasin

Gotlands nyhetsmagasin

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: Nyhetsmagasinet Horisont/ H Press AB
Gotlands Kulturrum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2024