Allmänt

Nu är nya numret av Horisont här!

Publicerad

Dela på FacebookDela på Twitter

Nu är nya numret av Horisont, nr 65, på väg ut till både prenumeranter och återförsäljare.

Bland annat har Horisont rest runt och pratat med gotlänningar om demokrati. Om hur man själv försöker delta i det demokratiska samtalet och vad som är viktigast i varje människas närområde. Relevanta funderingar såväl inför valet till kommun och riksdag den 11 september som efter valet, under den kommande mandatperioden.

I nya numret träffar vi dessutom fotografen Florence Montmare, som söker sina rötter och sin yrkessyster bakåt i historien; vi följer Sveriges och kanske världens enda skelettsökhund i den gångna sommarens fortsatta sökningar efter Sven Sjögren, som försvann från Lummelunda 1972; vi träffar kioskägare på Länna och vi får en inblick i kvinnorättskämpen Carolina Benedicks Bruces liv och gärning. Med mera.

Om du inte prenumererar hittar du våra återförsäljare genom att klicka HÄR.

Om du vill teckna prenumeration, gör du det HÄR.

Annons

Horisont magasin

Gotlands nyhetsmagasin

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: Nyhetsmagasinet Horisont/ H Press AB
Gotlands Kulturrum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2024