Allmänt

Nu i butikerna – Horisonts sommarnummer!

Publicerad

Dela på FacebookDela på Twitter

Nu är Horisonts sommarnummer ute! Välfyllt, som vanligt; bland mycket annat så fortsätter vi granskningen av fallet Sven Sjögren, som försvann i Lummelunda 1972, med att hänga med Missing People som gjort flera sökinsatser på mellersta Gotland under sommaren – efter den senaste har polisen lovat hjälpa till att undersöka vissa platser ytterligare.

Sommarnumret bjuder dessutom, bland annat, på en intervju med förre trädgårdsmästaren i Botaniska trädgården, Lasse Pettersson, samtal med Gunilla Molin och Emma Hanquist som var och en på sitt vis har dokumenterat coronapandemin i text och bild, och en tillbakablick på konstnären Anna Almqvist som levde och verkade i 50 år på Gotland.

Klicka på länken för att läsa mer om innehållet i Horisont nr 59/ juli-augusti 2021!

Annons

Horisont magasin

Gotlands nyhetsmagasin

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: Nyhetsmagasinet Horisont/ H Press AB
Gotlands Kulturrum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2024