Allmänt

Årets julklapp: Oberoende journalistik

Publicerad

Dela på FacebookDela på Twitter

Bilden visar framsidor på Horisont och en julgranskula

Nu har vi glädjen att presentera årets gotländska julklapp: Oberoende journalistik! Gåvan till den som har allt och tror på demokrati och det fria ordet.  

Först av allt vill vi tacka alla som prenumererar på Horisont – Gotlands nyhetsmagasin! Utan er prenumeranter är vi ingenting; tack vare er kan vi fortsätta göra det vi brinner för, fördjupande lokaljournalistik i magasinsform.

Men faktum är att vi behöver nå fler. Vi hoppas att du som läser det här tycker att Horisont är så bra och viktig att du skulle vilja ge bort en prenumeration till någon du känner, och därför vill vi ge dig ett erbjudande:

Köp en årsprenumeration (599 kr) som julklapp så får mottagaren magasinet under hela 2024. Vi skickar också 2023 års sista nummer till dig tillsammans med ett gåvobrev, så att du har något konkret att slå in och ge bort.

Beställningen görs enkelt via formuläret på www.horisontmagasin.se/prenumerera. Ange kampanjkoden ”Gåva23” i rutan för meddelande, för att få extranumret och gåvobrevet. Om du önskar att få tidning och brev digitalt går det självklart också bra.

Horisont är ett helt fristående magasin med fokus på gotländsk lokaljournalistik i magasinsform. Till skillnad från de flesta andra medieföretag får vi inga statliga stöd utan är helt beroende av intäkter från prenumeranter, annonsörer och lösnummerköpare. Bara med ert stöd kan vi fortsätta med det vi är bäst på – fördjupningar, granskningar och berörande berättande om Gotland och gotlänningar!

Tack för att du är med oss! 

omslag på en röd fyrkantig bild med en julgranskula

Annons

Horisont magasin

Gotlands nyhetsmagasin

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: Nyhetsmagasinet Horisont/ H Press AB
Gotlands Kulturrum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2024