Allmänt

Hjälp oss att satsa oss in i 2022

TextChrister Bjöhle Publicerad

Dela på FacebookDela på Twitter

I dagarna har ännu ett nummer av Gotlands nyhetsmagasin Horisont nått prenumeranter och återförsäljare. Det är vårt 61:a nummer sedan starten för åtta år sedan och vi är lika stolta över vårt arbete den här gången som när det första numret kom ut.

Vi hoppas kunna fortsätta skapa kvalitetsjournalistik i minst lika många år till, men just nu befinner vi oss i ett kritiskt läge. För Horisont, som inte uppbär någon form av statliga bidrag som mediestöd, presstöd eller kulturtidskriftsstöd, har coronapandemin varit tuff. Minskade intäkter från såväl annonser som prenumerationer har påverkat oss kraftigt.

För att kunna lägga den här perioden bakom oss skulle vi därför behöva din hjälp. Vi vill kunna fortsätta ge er, läsare och annonsörer, väl genomarbetad, fördjupande journalistik och ett berörande berättande i text och bild. När vi nu går in i ett nytt år – dessutom ett valår – är betydelsen av fler röster och av fördjupande, förklarande och analyserande journalistik extra stor.

Tycker du att vår journalistik och vårt berättande gör skillnad och tillför något som du annars skulle sakna? Tycker du att nyhetsmagasinet Horisont är värt att stötta?

Skänk en valfri summa via Swish eller genom insättning på vårt bankgiro! Teckna prenumerationer, åt dig själv eller någon du tror skulle uppskatta Horisont! Alla intäkter kommer oavkortat att gå till vårt journalistiska arbete, ingenting annat.

Tack för året som gått – väl mött 2022! 

—     —     —     —     —

För att donera via Swish: Swisha till nr 123 676 3403.

För att donera via bank: Använd vårt bankgiro nr 522-9240.

För att teckna prenumeration, till dig själv eller någon annan: Klicka här för att komma till beställningsformuläret eller mejla prenumerera@hpress.se.

Annons

Horisont magasin

Gotlands nyhetsmagasin

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: Nyhetsmagasinet Horisont/ H Press AB
Gotlands Kulturrum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2024