Allmänt

I kväll firar GFF 100 år – boken är redan ute

TextChrister Bjöhle Publicerad

Dela på FacebookDela på Twitter

I dag, lördagen den 13 november 2021, firar Gotlands Fotbollförbund sin 100-årsdag (även om själva den exakta födelsedagen inträffade redan i våras) med gala, middag och prisutdelningar på Wisby Strand.

I somras släpptes boken som berättar om förbundets 100 år, och även om tiden och händelserna som ledde fram till bildandet 1921, på Horisonts förlag H Press. Carl-Henrik Fridén är författare av ”Alla Tiders Fotboll”, Tommy Söderlund bildredaktör, och Christer Bjöhle har stått för layouten.

Oavsett om du tänker gå på galan i kväll eller inte – slå till och köp ett ex av ”Alla Tiders Fotboll”, till dig själv eller varför inte som julklapp till någon som uppskattar 100 år av fotboll berättat i ett historiskt perspektiv och kopplat till andra skeenden och händelser i samhället i stort.

Klicka HÄR för att komma direkt till beställningsformuläret!

Annons

Horisont magasin

Gotlands nyhetsmagasin

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: Nyhetsmagasinet Horisont/ H Press AB
Gotlands Kulturrum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2024