Redaktionen ute farg

Horisont är ett gotländskt månadsmagasin med fördjupande artiklar, bildreportage och grävande journalistik. Det första numret kom ut i slutet av mars 2014.

 

Bakom Horisont står fyra journalister. Vi vill göra journalistik i text och bild som får ta tid och plats. Journalistik som belyser nyanserna mellan svart och vitt.

Horisont är beroende av vårt journalistiska engagemang, men helt oberoende av politiska och andra intressen.

Vi hoppas ni reagerar, tycker, tänker – och hör av er till oss! Inte minst skickar in tips om vad ni vill att vi ska fördjupa oss i och skriva om.

Per Wallstedt, administrativ ansvarig och grundare
Tidigare redaktör på Gotland Just Nu och senast anställd som reporter på Gotlands Tidningar. Utbildad i Kalmar, Reykjavik och Umeå.
Nås på per@hpress.se

Linnea Nilsson, reporter och nyhetschef
Tidigare reporter och redaktör på Dagens ETC, Efter Arbetet och ETC Malmö. Utbildad inom journalistik, statsvetenskap och litterär gestaltning i Stockholm och Lund.
Nås på linnea@hpress.se

Christer Bjöhle, reporter, chefredaktör och ansvarig utgivare och grundare
Bakgrund som allmän- och sportreporter, sportchef och nattchef på Gotlands Tidningar, Corren och Arvika Nyheter. Journalistutbildad i Motala.
Nås på christer@hpress.se

Sveds Signe Söderlund, bildjournalist
Arbetar även på SVT i Uppsala och Gävle, tidigare reporter på Upsala Nya Tidning. Utbildad inom bildjournalistik i Sundsvall.
Nås på signe@hpress.se

Horisont kostar 449 kronor för ett helt år. Starta en prenumeration nu!

 

Vanliga frågor: 


Var kan jag köpa Horisont?

Du kan köpa Horisont i butik eller direkt här på hemsidan.

Varför har jag inte fått Horisont?
Om senaste numret av Horisont borde kommit för flera dagar sedan och din prenumeration inte har gått ut, kontakta oss på prenumerera@hpress.se. Ange den mejl du angav när du tecknade prenumerationen så återkommer vi snarast möjligt.

Jag vill ändra min adress, hur gör jag det smidigast?
Skicka ett mejl till prenumerera@hpress.se och meddela vem du är och vilken adress som gäller i fortsättningen. Sker det för nära inpå nästa nummer kanske ändringen inte hinner gå igenom förrän till numret därefter.