Föregående: Nästa:

Del 4: Polisen går igenom nya tips i Sjögrenfallet

Sjögrensläktingar

Sven Sjögrens släktingar, bland andra Gunilla Sjögren Sandberg och Ulf Sjögren, har beslutat sig för att se till att en minnessten över Sven Sjögren upprättas på Lummelunda kyrkogård. FOTO TOMMY SÖDERLUND

Polisen planerar nya åtgärder i sökandet efter Sjögren, vilket i så fall blir de första konkreta polisinsatserna i fallet på årtionden.

Missing People står redo att vara behjälpliga i sökningarna.

Sven Sjögrens ättlingar beslutar sig för att se till att Sven Sjögren får en minnessten på Lummelunda kyrkogård – något som också Sjögrens granne och bekant Stig Larsson kämpat för länge.

TEXT CHRISTER BJÖHLE

Fjärde delen i Horisonts stora granskning av fallet Sven Sjögren handlar om intresset för fallet i dag; både polisen och organisationen Missing People är beredda att genomföra nya sökningar, Sven Sjögrens granne och vän Stig Larsson har blivit lite av en ”privatspanare” och arbetar oförtrutet med att komma närmare en lösning, podden Olösta mord med Dan Hörning har sänt närmare 30 avsnitt om fallen Sjögren och Adolfsson sedan i januari (delvis i samarbete med Horisont), och ett dokumentärfilm-team undersöker också fallet.

Vill du läsa hela Horisonts omfattande granskning av fallet Sven Sjögren?

Köp Horisont nr 58, digitalt eller i pappersform! Priset är 89 kr och betalning sker helst via swish, annars faktura. Om du vill ha papperstidningen skickad till dig tillkommer porto (48 kr för ett exemplar); den digitala versionen skickas som pdf via mejl. Mejla redaktion@hpress.se!

Du kan också köpa magasinet i papper via någon av våra återförsäljare.

Vill du prenumerera på nyhetsmagasinet Horisont? Du får sex nummer hemskickade under det närmaste året. Pris 549 kr, betalning via swish eller faktura. Mejla prenumerera@hpress.se.

Föregående: Nästa: